brac online

Na otoku Braču u tijeku je izgradnja obilaznice naselja Ložišća. Promet između Bobovišća i Ložišća bit će prekinut od 3. do 6. veljače.

Zbog radova, promet se državnom cestom D114, Milna–Supetar, na predjelu Bobovišća i Ložišća, odvija uz privremenu regulaciju prometa.

'Zbog potrebe uklapanja dijela novoizgrađenog raskrižja na postojeću državnu cestu D114 u neposrednoj blizini sjevernog portala tunela 'Korito', bit će zatvorena za sav promet državna cesta u zoni gradilišta (između Bobovišća i Sutivana) u razdoblju od ponedjeljka, 3. veljače od 9 sati do četvrtka 6. veljače do 21 sat' - poručila je Tamara Pajić, glasnogovornica Hrvatskih cesta

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.