brac online

U prizemlju zgrade Doma kulture, u prostoru nekadašnje ordinacije dr. Milana Glavaškog, uskoro će započeti sa radom apoteka “Ljekarne Vujanović”.

Prostor koji se trenutno preuređuje biti će spreman za useljenje krajem svibnja tekuće godine kada bi i nova ljekarna trebala započeti sa radom i otvoriti svoja vrata mještanima i gostima Sutivana. Kako bi omogućila ovaj važan sadržaj koji Sutivan do sada nije imao Općina je odlučila sufinancirati najam prostora za ljekarnu koji je u vlasništvu Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.
Iz općinske uprvae istiću kako će ovaj potez mnogima uštedjeti vrijeme i novac i tako podići kvalitetu života u Sutivanu obzirom su mještani do sada po lijekove morali odlaziti u Supetar.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.