brac online

Općina Sutivan sudjeluje u Programu sufinanciranja nabave sadnog materijala koji poljoprivrednim proizvođačima omogućuje povoljniju nabavu sadnog materijala.

Iz općine pozivaju sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače s njihova područja (Općina Sutivan) da se prijave za sudjelovanje u realizaciji programa nabave i sufinanciranja sadnog materijala u 2020. po principu plaćanja: Splitsko – dalmatinska županija, Općina Sutivan i krajnji korisnik po 1/ 3 od ukupnog iznosa. Maksimalan iznos potpore po korisniku potpore iz sredstava Proračuna Općine Sutivan iznosi 5.000,00 kn.

Program ima za cilj podizanje novih višegodišnjih nasada vinove loze, maslina i voća. Krajnji korisnici sredstava mogu biti isključivo poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, te imaju:

– prebivalište i sjedište kao i poljoprivrednu proizvodnju na području Općine Sutivan,

– namjeru zasaditi najmanje 0.1ha zemljišta s tim da poljoprivredne rudine ne zauzimaju više od 5% površine,

– namjeru zasaditi najmanje 500 loza ili 30 stabala maslina odnosno voća.

Prijave će se zaprimati u zgradi Općinske uprave u Sutivanu, Trg dr. Franje Tuđmana 1, Sutivan. Uz prijavni obrazac se podnosi slijedeća dokumentacija:

preslika osobne iskaznice (fizičke osobe), obrtnice (obrti) ili rješenja o registraciji (pravne osobe),

preslika iskaznice ili Rješenja iz Upisnika poljoprivrednih gospodarstava,
preslika posjedovnog lista ili ugovora za zemljište na kojem je obavljena ili će se obaviti sadnja prijavljenog sadnog materijala.

Rok za podnošenje prijava je 03. ožujka 2020.

 

 

Image by Ngo Minh Tuan from Pixabay 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.