Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

TISAK NA MAJICE

Pobjednici ovogodišnjeg izdanja humanitarnog turnira 4 Kafića je ekipa caffe bara Pipi.

Ove je nedjelje, 9. prosinca, Karate klub “Karate Dojo Brač” nastupio na Međunarodnom Božićnom karate turniru “Kimon” 2018 u Ljubljani.

Iza nas je 8. kolo bračke lige malog nogometa u kojem su Selčani bodovno kažnjeni zbog ne dolaska na utakmicu protiv prvaka Young Boys-a.

Nedavno su nakon sastanka članova supetarskog radio kluba podijeljene osvojene diplome i plakete koje su zaslužili mlađi članovi primopredajne sekcije.

Pred sam kraj tekuće godine članove mladog radiokluba Brač obradovao je neočekivani poklon. Iz Hrvatskoga radioamaterskog saveza stigle su dvije plakete, s pozivnom oznakom 9A1CPB. Zaslužili su ih osvajanjem dva prva mjesta u radioamaterskim natjecanjima u organizaciji Saveza.

Klub za športski ribolov na moru „Arbun“ poziva svoje članove, prijatelje kluba, pojedince, udruge, firme i društva prijatelja na tradicionalni lignjolov koji će se održati u subotu, 08. prosinca 2018. i to u dvije discipline: ekipni lov iz broda i pojedinačni lov s kraja.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.