Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prva u povijesti trkačka utrka 'Run Brač' održala se subotu u Selcima i Sumartinu u fantastičnoj atmosferi, a u utrci na 5  kilometara sudjelovalo je 103 trkača iz nekoliko zemalja svijeta.

Hrvatska ženska ragbi 7 reprezentacija pripremat će se u Supetru od 16. do 22. lipnja, a potom 23. lipnja izabranice prof Nikole Denića putuju u Slovačku, gdje se u Košicama održava turnir Europskog prvenstva za žene.

Nakon veličanstvenog okupljanja na splitskom FESB-u udruga Naš Hajduk u nedjelju 18. lipnja s početkom u 19:11 sati na Rivi će predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica "Ili jesmo ili nismo" pod sloganom "Za sva vrimena!".

U nedjelju 11.lipnja Ragbi klub Brač bio je domaćin posljednjeg 5. ovosezonskog festivala mini ragbija u Dalmaciji.

Aleksandra Krunić, srpska tenisačica rođena u Moskvi, nova je pobjednica WTA Croatia Bol Opena. U finalu je protiv Rumunjke Alexandre Cadantu vodila 6:3, 3:0 kada je Cadantu zbog boli u leđima morala predati.

U finalu drugog po redu WTA Croatia Bol Open igrat će srpska tenisačica Aleksandra Krunić i Rumunjka Alexandra Cadantu. Krunić je sa 1:6, 6:2, 6:0 pobijedila Brazilku Beatriz Haddad Maiju, a Cadantu je sa 6:2, 7:5 bila bolja od Luksemburžanke Mandy Minelle, lanjske pobjednica turnira u Bolu.