Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Katana kup 2014Proteklog je vikenda u  slovenskom Bohinju uspješno održan  Katana Cup Bohinj Open 2014., veliki međunardoni karate turnir na kojems u zapaženu ulogu odigrali i mali karataši i karatašice našeg karate kluba KK Dojo Brač.

 
Natjecanje je organizirala Akademija borilačkih vještina Bohinj, a glavni je domaćin naših karataša bio  predsjednik Organizacijskog odbora sensei Janez Medja.

Na velikom je međunarodnom turniru sudjelovalo čak 471 natjecatelja  iz 54 kluba i 7 zemalja (Slovenija, Poljska, Hrvatska, Slovačka, Austrija, Italija, Mađarska), a Hrvatsku je predstavljalo 5 klubova: KK“ Karate Dojo Brač“, KK Lošinj – Mali Lošinj, KK Globus – Čakovec, KK Muraken – Nedelišće i KK“Finda“.

Ovom prilikom Karate Dojo Brač i Sensei Jovan Kostadinov čestitaju svim klubovima na sudjelovanju i postignutim rezultatima, a od srca zahvaljuju domaćinima i organizatoru senseiju Janezu Medji.


Za brački su klub nastupili:
Neli Bogunović – 3.mjesto kate juniorke
Paola Petek – kadetkinje
Luna Jerčić – kadetkinje
Nicol Lovrić – 4.mjesto kate mlađe učenice
Lucija Ivičić – 4.mjesto kihon mlađe učenice
Anastasija Kostadinova – 3. mjesto kihon mlađe učenice
Anita Ivelić – 2.mjesto kihon cicibanke
Ian Anić – 3.mjesto kihon cicibani
Arsen Kojdić – 3.mjesto kata ekipno
Mateo Marinković – 3.mjesto kata ekipno
Luka Ivelić
Antea Matulić – 1.mjesto kihon mlađe učenice
Tomislav Škarić – 2.mjesto kata stariji učenici
Domagoj Lazaneo -   4.mjesto
Toni Vlahović
Marija Jozić – 2.mjesto kihon mlađe učenice
Marino Čović – 3.mjesto

 


Na kraju posebno valja napomenuti i Općine Bol i Postira i naravno roditelje natjecatelja bez čije bi pomoći i ekstra angažmana zasigurno bilo nemoguće nastupiti ma ovom velikom međunarodnom natjecanju.

Mi sa naše strane upućujemo velike čestitke svim sudionicima na odličnom predstavljanju kluba i općenito športa na našem otoku, zajedno možemo biti ponosni i zadovoljni više nego odličnim rezultatima  u konkurenciji toliko natjecatelja, klubova i zemalja.

Fotografije sa turnira možete pogledati u ovoj foto-galeriji na našoj FB stranici.

 

Bračonline
Fotografije: KK Karate dojo Brač

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.