Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Gradskoj vijećnici u Supetru održana je prezentacija idejnog projekta izgradnje sportsko-rekreativnog centra “Ravan” u Mircima u čijem sklopu bi se izgradilo nogometno igralište s pratećim sadržajima, s ciljem stvaranja optimalnih uvjeta za razvoj nogometa i novih naraštaja sportaša u Supetru i otoku Braču.

 Delegacija HNK Hajduk koju su činili predsjednik Uprave Ivan Kos, član Nadzornog odbora Nikica Krnić te voditelj Akademije Krešimir Gojun su došli dati podršku projektnom zadatku te podršku razvoja nogometa, ali i svih ostalim sportovima u Gradu Supetru i na otoku Braču.

Već nekoliko mjeseci Hajduk radi na povezivanju sa svojom bazom, s nogometnim klubovima od Gospića do Dubrovnika, a kao nositelj kvalitete u Dalmaciji Klub čini sve kako bi sudjelovao u podizanju stručnosti rada i infrastrukture kod svih onih koji pokažu želju i imaju nekakve predispozicije.

- Od početka mandata smo govorili da se približavamo svim centrima u Dalmaciji, ali i šire te otvaramo vrata svim klubovima i partnerima koji razmišljaju isto kao mi. To je rad na razvoju nogometa, ali i cjelokupnog sporta. Dajemo potporu svim klubovima, bilo nogometnim ili drugim sportovima. Hajduk podupire sport, Hajduk je apolitičan bio i ostat će te podupiremo isključivo projekte koji će donijeti boljitak našoj djeci - rekao je okupljenima u Gradskoj vijećnici predsjednik Kos te dodao:

- Hajduk kao nositelj kvalitete otvara vrata svim klubovima. Želimo podupirati sve koji nas podržavaju u našem radu, želimo pokazati partnerima kako mi radimo. Pozdravljamo razvoj infrastrukture koja je zapuštena, pozdravljamo svaki projekt i želimo bit potpora svim malim sredinama. Drago mi je da je izrađena i nova dvorana u Supetru, to je onaj pravi put koji podržavamo i želimo nastaviti - naglasio je predsjednik Uprave HNK Hajduk.- Hajduk je na planu organiziranja nogometne akademije u Hrvatskoj, a naročito u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Jedan od izbora razvoja i širenja nogometne infrastrukture je i Grad Supetar što nama predstavlja izuzetnu čast i zadovoljstvo. Sredinom ožujka došli su razgovarati s predstavnicima NK Jadran gdje su izrazili interes da se uspostavi suradnja s našim klubom, ali i želju da daju podršku današnjoj prezentaciji i drago mi je da su s nama danas ovdje - među ostalima je kazao predsjednik NK Jadran Supetar Mate Martinić zahvalivši Hajduku na donaciji sportske opreme te početku suradnje.

Prezentaciju idejnog projekta sportsko-rekreativnog centra održao je arhitekt Dean Stubnja. Ukupna vrijednost investicije je oko 14 milijuna kuna, a obuhvaća izgradnju dva nogometna terena s ostalim popratnim sadržajima.

 

 


Izvor: hajduk.hr

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn