Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Donosimo vam rezultate i osvrte na utakmice 3. kola doigravanja Bračke lige malog nogometa.

 

 U ovom kolu gledatelji u supetarskog "La Škatuli" mogli su pogledati samo dvije utakmice budući je prvi susret završio predajom ekipe Takmac Selca pa je ekipa Atlantisa bez borbe došla do 3 boda i tako se učvrstila na 5 poziciji prvenstvene ljestvice.

MNK Supetar cijelu sezonu igra na daleko slabijoj razini nego što se to od njih kao aktualnih šampiona očekivalo. I utakmica 3. kola playoffa, bez obzira na pobjedu u  njenoj završnici,  ponovno je pokazala da ovo jednostavno nije njihova godina. Imali su 4:0 no ponovila se boljka koja ih prati cijelu sezonu, nedostatak koncentracije i crna rupa od 3 minute tijekom koji njihovi protivnici, ekipa Sedmog neba Konoba Tomić, postižu tri uzastopna gola i dolaze na sam rub preokreta. Na kraju su se stari prvaci  ipak trgli i sa dva gola zapečatili pobjedu i konačni rezultat 6:3.

S druge strani Young Boysi su na korak do svog prvog naslova, dva kola prije kraja bježe drugoplasiranom MNK Supetru velika 4 boda uz konstantno držanje visoke razine koncentracije i željom za dokazivanje igračke moći u svim utakmicama. Ako je suditi po načinu kojim iz kola u kolo doslovce uništavaju svoje protivnike dojam je da ih samo čudo ili nevjerojatan splet zaista nesretnih okolnosti može zaustaviti na na putu do titule. Ovog puta nastradala je ekipa Concordie i to visokim rezultatom od čak 8:1. Concordia utjehu može potražiti u činjenici da su zahvaljujući porazu Sedmog neba Konobe Tomić i dalje sigurni na 3 poziciji.Rezultati 3. kola play off-a:

19:20 Takmac Selca 0:3 Atlantis ( b.b. )

20:20 MNK Supetar 6:3 Sedmo nebo Konoba Tomić
(Kusanović P. x3, Matulić D., Eterović I. x2 - Marinović M. x2, Matas v.)

21:10 Young boys 8:1 Concordia
(Jakšić S. x3, Radočaj F. x2, Matulić T. x2, Martinić N. - Rendić T.)


TABLICARaspored 4. kola play off-a za Srijedu 18.04. :

19:20 Young Boys - Sedmo nebo Konoba Tomić

20:100 Concordia - Takmac Selca

21:00  MNK Supetar - Atlantis

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn