Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji SD „Zvrk“, u pratnji trenera, asistenata i roditelja, mali sportaši iz Supetra sudjelovali su proteklog vikenda na 5. međunarodnoj dječjoj olimpijadi održanoj u Mostaru.

 

 

 

Njihovo gostovanje na ovom događaju rezultat je suradnje SD "Zvrk" iz Supetra sa školama višestranog razvoja „UniSport ST“ i „Bol“, koja je započela 2013. godine kad su mali sportaši prvi put dobili poziv od g. Tonija Batinića - Korea (Splitski sveučilišni sportski savez), za sudjelovanje u Bolu.

5. Miniolimpijada održana je u mostarskoj sportskoj Areni, u odličnoj organizaciji Škole višestranog razvoja „Sport talent“ iz Mostara pod vodstvom g. Maria Glibića.

Na natjecanju je nastupilo više od 400 djece iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore (2007. do 2012. godište i mlađi ) koji su se natjecali u bazičnim znanjima i disciplinama: brzina, eksplozivnost i koordinacija.

Natjecanja su provedena pojedinačno u disciplinama skok u dalj iz mjesta, utrka sprintom 60 m i poligon spretnosti 60 m (standardni).

Na olimpijadi je sudjelovalo 26 malih supetarskih sportaša, koji su ostvarili vrlo dobre rezultate. Osim medalja za sudjelovanje, supetarski mališani su osvojili četiri medalje. S tri zlatne medalje u sve tri kategorije svojeg uzrasta, Lea Poklepović je dokazala da „jabuka stvarno ne pada daleko od stabla“, a sprintersku je broncu u Supetar donijela Paula Kaštelan.

Čestitke ekipi!

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.