Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U organizaciji SD „Zvrk“, u pratnji trenera, asistenata i roditelja, mali sportaši iz Supetra sudjelovali su proteklog vikenda na 5. međunarodnoj dječjoj olimpijadi održanoj u Mostaru.

 

 

 

Njihovo gostovanje na ovom događaju rezultat je suradnje SD "Zvrk" iz Supetra sa školama višestranog razvoja „UniSport ST“ i „Bol“, koja je započela 2013. godine kad su mali sportaši prvi put dobili poziv od g. Tonija Batinića - Korea (Splitski sveučilišni sportski savez), za sudjelovanje u Bolu.

5. Miniolimpijada održana je u mostarskoj sportskoj Areni, u odličnoj organizaciji Škole višestranog razvoja „Sport talent“ iz Mostara pod vodstvom g. Maria Glibića.

Na natjecanju je nastupilo više od 400 djece iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore (2007. do 2012. godište i mlađi ) koji su se natjecali u bazičnim znanjima i disciplinama: brzina, eksplozivnost i koordinacija.

Natjecanja su provedena pojedinačno u disciplinama skok u dalj iz mjesta, utrka sprintom 60 m i poligon spretnosti 60 m (standardni).

Na olimpijadi je sudjelovalo 26 malih supetarskih sportaša, koji su ostvarili vrlo dobre rezultate. Osim medalja za sudjelovanje, supetarski mališani su osvojili četiri medalje. S tri zlatne medalje u sve tri kategorije svojeg uzrasta, Lea Poklepović je dokazala da „jabuka stvarno ne pada daleko od stabla“, a sprintersku je broncu u Supetar donijela Paula Kaštelan.

Čestitke ekipi!

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn