Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Protekli je vikend u organizaciji KŠR „Arbuna“ iz Supetra održano XXVI Međužupanijsko prvenstvo južnog Jadrana u podvodnom ribolovu na kojemu su nastupila 22 podvodna ribolovaca iz sedam klubova četiri dalmatinske županije.

 

 

 

Prvenstvo je svečano otvoreno u galeriji „Ivan Rendić“ u Supetru u petak 29.lipnja, a natjecanja su se odvijala u subotu 30.lipnja u zoni na sjevernoistočnoj obali Brača - od uvale Težišće do punte Lašćatna. U konkurenciji najjačih podvodnih ribolovaca Dalmacije pobjedu je premoćno odnio Ivor Ivelić iz KŠR „Arbuna“ Supetar a i ekipni naslov prvaka južnog Jadrana osvojio je supetarski KŠR „Arbun“ (Ivor Ivelić i Nikša Domančić sa 7 plasmanskih bodova).

POJEDINAČNO:
1. Ivor Ivelić - KŠR 'Arbun' Supetar
2. Petar Prkić - KŠR 'Split'
3. Mate Barešić - ERK 'Periska' Ploče
4. Joško Petrov - DŠR 'Strožanac' Podstrana
5. Stjepko Kesić - DŠR 'Strožanac' Podstrana
6. Nikša Domančić - KŠR 'Arbun' Supetar
9. Marko Glavinić - KŠR 'Arbun' Supetar
12 - 22. Tomislav Vlahović, Bernard Kuzmanić, Nikola Sekulović - KŠR 'Arbun' Supetar

EKIPNO:
1. KŠR 'Arbun' Supetar
2. DŠR 'Strožanac' Podstrana
3. ERK 'Periska' Ploče

KŠR Arbun zahvaljuje svim sponzorima prvenstva – Gradu Supetru, Turističkoj zajednici Grada Supetra, Lučkoj upravi SD Županije, tvrtki DI NAUTIKA iz Splita (brendovi OMER i SPORASUB) i MERIDIJAN PROJEKTI d.o.o. iz Zagreba (brend LOWRENCE)

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.