Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Pala je Danska, ali pala je i prva FIFA diploma koju su osvojili mladi radioamateri Vidove Gore iz Supetra.

 

 

 

 

Najzaslužniji za to su uporni Toni Pučo, a odmah iza njega Dominik Vicelić, naravno uz stalnu asistenciju i nadzor Ivice 9A2BW.

Ova prelijepa diploma krasit će prostorije njihovog radio kluba a nadamo se da ne će biti zadnja jer vremena još ima za osvajanje neke od preostalih 30 diploma. Pored velike vrućine u klubu, jer klime nema, nastojat će se odraditi što više. Očekuje se i pomoć starijih operatora pa se nadamo skoroj objavi novih odličja.

U međuvremenu se vrše pripreme za prvo jače UKV natjecanje pod nazivom "Hrvatski ljetni kup", koje počinje u subotu 8. srpnja u 16 sati. Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti.


Prilog i fotografije: Ivica Pavišić, 9A2BW

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.