Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetarski Arbun, točnije njegova Big game ekipa, je na Tuna Feveru u Rogoznici osvojila drugo mjesto!

 

 Izvanredan rezultat koji jođ više dobija na značaju ako se zna da je na ovom big game natjecanju sudjelovalo četrdesetak posada s čak 250 natjecatelja.
Supetarska ekipa u sastavu Vedran Vušković, Davor Šugar, Ivo Matas i Ante Kuzmanić osim ekipnog srebra doma donose i pokal za najveću ulovljenu ribu na natjecanju.
Apsolutni pak pobjednik natjecanja je posada broda 'Mojo' iz Dubrovnika a treće mjesto osvojila je posada 'Game on' iz Splita.

Ovogodišnje natjecanje završeno je vatrometom, degustacijom tune na gradelama te koncertom Željka Bebeka pa je na rogozničkoj rivi plesalo nekoliko tisuća mještana, domaćih i stranih gostiju.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.