Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Nedavno su nakon sastanka članova supetarskog radio kluba podijeljene osvojene diplome i plakete koje su zaslužili mlađi članovi primopredajne sekcije.

 

 

 

Najviše je priznanja odnio kući Toni Pučo, čak 12, dok je čak sedam osvojio Dominik Vicelić. Dario Petričević nije zbog obaveza u školi preuzeo svoje diplome, pa će mu iste biti uručene sljedećom prilikom, kao ni naš student Josip Martinović, koji je osvojio dvije plakete za osvojena prva mjesta u KUPU Jadrana 2017 i HR Kupu 2017.

Radio klub je kao učesnik u natjecanjima za 2018. godinu uknjižio lijepih 10 diploma i jednu plaketu za 3. mjesto, također u Kupu Jadrana 2017.

Na redu su prosinačke aktivnosti kada će se članovi kluba natjecati u poznatom YOTA natjecanju (Youngsters On The Air) u kojem su prošle godine bili vrlo uspješni.
Tečaj za mlade operatore je odvalio više od pola gradiva i kreće prema završetku. Još je ostalo dosta toga za naučiti, pa se nadamo organizaciji ispita u siječnju slijedeće godine.

Živi bili pa vidili….

 

 

Tekst i fotografije: Ivica Pavišić, 9A2BW

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.