Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetarski klub za sportski ribolov Arbun dobio je domaćinstvo Prvenstva Hrvatske u lovu na veliku ribu za 2019. godinu.

 

 

 

 

Iako je Arbun već veteran u organizaciji brojnih državnih i međunarodnih natjecanja ovo je prvi da organiziraju nacionalno prvenstvo u ovoj discplini.

Big-game fishing, ponekad zvan offshore sportski ribolov ili offshore game fishing, je oblik sportskog ribolova velike koštunjave ribe kao što su tuna i sabljarka, često vrlo udaljeno od kopna. Riječ je o vrlo zahtjevnoj disciplini sportskog ribolova koja osim posebne opreme zahtjeva i jaku volju te veliku tjelesnu spremnost.

Prvenstvo će se održati od 25. do 29. rujna 2019.

Foto: KŠR Arbun

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.