brac online

Prošlog je četvrtka bilo napeto, ali i veselo, u pučiškom radioklubu "BRAČ". Nakon dva mjeseca koliko je trajao tečaj za operatore početničkog P razreda održan je ispit kojem je pristupilo sedam polaznika, kojeg su, naravno, svi položili.

 

 

 

Ovo je prvi, ali svakako ne i posljednji ovakav tečaj i zaista veseli zanimanje koje su pokazale naše nove snage, učenici lokalne osnovne škole. Obično se kaže "prvo pa muško", ali ovaj put je bilo tijesno: četiri dečka i tri cure. Zaslužili su da ih se i ovom prilikom spomene. To su Stipe Bauk, Jure Radić, Margita Martinić, Duje Mihaić, Marica Kujundžić, Vedran Radić i Tea Martinić.

Predavači su bili Petar Strujić i Tomislav Kelava kojem nije bilo teško doći svaki put na nastavu iz Supetra. Nakon ispita "stara ekipa" počastila je svoje nove kolegice i kolege, a već su počeli dogovori oko narednih akcija u kojima će biti mjesta za sve.

 

Tekst i fotografija: Petar Strujić

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.