brac online

Dres hrvatske ragbi reprezentacije navući će čak dvoje članova ragbi kluba Brač pa je red da ih i predstavimo.

 

 

 


Supetranin Jure Šolić svoje prve "ragbijaške korake" napravio je u Ragbi klubu Bračda bi odlaskom na školovanje u Split nastavio trenirati u splitskoj "Nadi". Jure je pozvan u juniorsku ragbi 7 (Olimpijski sport) reprezentaciju na pripremni turnir koji se održao 08. 06. u Beogradugje je reprezentativna seldkcija upisla (sve) tri pobjede (protiv selekcije Mađarske, Srbije i zagrebačke Mladosti).
Nakon turnira slijedi Europsko prvenstvo koje se održava u Zagrebu.

S druge strane, upravo na Braču, na travnatom igralištu Nk Sardi- Postira održavaju se pripreme ženske seniorske ragbi 7 ekipe na koje je pozvana Ela Avramović koja je kao i Jure, počela na Braču, a odlaskom na studij kineziologije nastavila trenirati u Splitu.

Obući nacionalni dres i braniti boje svoje zemlje je  obaveza, privilegija i čast do koje rijetki dođu.
Nakon Andrije Grubišića, u reprezentativnom dresu. imamo nove uzdanice i zalog za budućnost ragbija na Braču.

Želimo im još puno uspjeha i dobrog ragbija!!

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.