Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru je jučer sa radom završio veliki međunarodniljetni košarkaški kamp za mlade, imamo izvješće.

 

 

 Proteklih 7 dana, dok su mnogi otočani tražili spas od vrućina, niti pomišljajući na bavljenje bilo kakve fizičke aktivnosti, 80 mladih košarkaša iz Hrvatske, BiH, Švicarske pa čak i iz dalekog Izraela žestoko je trenirala i učila tajne košarke dva puta dnevno u 4 grupe pod vodstvom čak 6 trenera, Ante Grgurevića, Josipa Glavinića, Luke Škeve, Filipa Najeva, Duje Kaliterne i Mira Bubića, kojima su se pridružili i Nikola Vujčić, Roko Leni Ukić, Mate Kalajžić i Ivica Skelin), a sve u organizaciji KK Brača i KK Splita koji su s velikim uspjehom organizirali ovaj prvi međunarodni ljetni košarkaški kamp na našem otoku.

Djeca i njihovi roditelji bili su oduševljeni s obzirom da ih je Supetar  prihvatio u svakom smislu, a posebno naši poduzetnici, (Irante, Benny's bar, Rent a Roberts), kojima se i ovim putem zahvaljujemo jer su djeci omogućili da osjete sve čari njihovih vodenih sportskih atrakcija, dok posebne zahvale idu Gradu Supetru i Svpetrvs hotelima koji su svesrdno podržali ovaj kamp.

Mladi košarkaši imali su i predavanje o zdravoj prehrani naše nutricionistice Dubravke Jurić, kao i izlet brodom u Lovrečinu, uz mnoge zabavne igre kako bi im se malo "razbio" intenzivni ritam treninga.

U ovo turbulentno vrijeme jedno je sigurno, a to je da će se i dogodine ovaj košarkaški kamp zasigurno održati u isto vrijeme na istom mjestu i to sa još više djece i još više dana trajanja kampa, jer je ova izvrsna inicijativa prepoznata kako od strane relevantnih predstavnika međunarodne košarkaške scene, tako i od predstavnika EU fondova koji su već najavili znatnu financijsku pomoć u istoj organiziciji s obzirom da nijedan otok nije uspio ovako nešto osmisliti i realizirati.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.