brac online

Pobjednici velikog humanitarnog malonogometnog turnira "Za dicu u nama" koji se jučer odigravao u supetarskoj športskoj-školskoj dvorani su supetarski vatrogasci.Kako u slučaju ovog turnira rezultat stvarno nije primaran nećemo uopće o utakmicama u kojima su osim DVD Supetar sudjelovale i momčadi supetarskog komunalnog društva Grad, Vodovoda Brač i Aerodroma Brač već o njegovom cilju a to je prikupljanje sredstava za obnovu fasade nogometnog kluba Jadran iz Supetra. Kako doznajemo od organizatora turnira ovo je samo jedna u nizu akcija kojima je cilj uređenje prostorija nogometnog kluba koji je odgojio generacije supetarske i ne samo supetarske dice. Dica koja su nekad stasavala na i oko Jadranovog Velog placa sad su odrasli ljudi i ovom kao i akcijama koje će tek uslijediti daju svoj doprinos nastojanju da se to omogući nekim novim klincima.

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.