Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošlog je četvrtka u Sutivanu otkrivena spomen ploča Antoniu Rendiću Ivanoviću (1896. – 1993.), postavljena na njegovoj rodnoj kući.

Brački astronaut Valentino Bošković ekskluzivno se javio s Marsota i otkrio još jednu dugo čuvanu pop kulturnu tajnu o glazbenim početcima gitarista Briana Mayota.

Nakon 34 godine na netom završenom postirskom filmskom Seaside festgivalu svjetlo dana ugledao je arhivski snimak s postirskog starog boćališta.

Od utorka do subote, 23. do 27.7.2019., u Postirima će se održati deveti međunarodni festival kratkometražnog filma PostiraSeaside Film Festival.

Osmo izdanje međunarodnog mural i street art festivala Graffiti na gradele, održat će se u Bolu od 25. do 27.srpnja.

Manifestacija kulture i zabave Bolsko lito i ove godine dovodi u Bol niz hrvatskih kazališnih uspješnica, hvaljene i nagrađivane predstave za odrasle i djecu, nastale prema kreativnim tekstovima koji nadahnjuju i nasmijavaju publiku.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.