Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U radio klubu Vidova gora bilo je zaista aktivno jer se posljednjeg vikenda u rujnu održava svjetsko natjecanje  CQ WW RTTY koje je najomiljenije među ljubiteljima digitalnih komunikacija.

U subotu, 5. listopada u Narodnoj knjižnici u Supetru bit će predstavljena monografija Marije Barbieri: "Marko Vušković, Supetranin svjetskoga glasa".

Prošlog je četvrtka u Sutivanu otkrivena spomen ploča Antoniu Rendiću Ivanoviću (1896. – 1993.), postavljena na njegovoj rodnoj kući.

Brački astronaut Valentino Bošković ekskluzivno se javio s Marsota i otkrio još jednu dugo čuvanu pop kulturnu tajnu o glazbenim početcima gitarista Briana Mayota.

Nakon 34 godine na netom završenom postirskom filmskom Seaside festgivalu svjetlo dana ugledao je arhivski snimak s postirskog starog boćališta.

Od utorka do subote, 23. do 27.7.2019., u Postirima će se održati deveti međunarodni festival kratkometražnog filma PostiraSeaside Film Festival.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.