Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U ponedjeljak 21. kolovoza s početkom u 19 sati, u bolskom kazalištu Teatrin, djeca iz Bola i Hvara zajedno će izvesti čak tri kratke predstave za djecu, Pepeljugu, Malu Sirenu i Trnoružicu.

Izložba "Impresije" slikara Dasena Ostojića Knežića otvara se u ponedjeljak, 21. kolovoza, u 21.30 sat u galeriji Doma kulture u Bolu.

Sinoćnje predavanje u organizaciji Narodne knjižnice „Hrvatski skup“ prof. Josipa Vrandečića vratilo je brojnu i zainteresiranu publiku u život Pučišća prije dvjesta godina.

Supetarsko lito kao i svake godine podupire rad Ljetne likovne radionice dječjeg doma Sveta Ana Vinkovci. Svečano otvorenje XXII. izložbe Ljetne likovne radionice održat će se sutra, u četvrtak, 17. kolovoza 2017. u 20 sati u dvorištu župne crkve u Supetru.

Udruga za zaštitu starina, kulture i starih običaja i ekologiju Hrapoćuša, Turistička zajednica općine Postira i Centar za kulturu Brač organizira osmu "Noć hrapoćuše" u Dolu, 16. kolovoza u 21 sat.

Svetkovina Velike Gospe 15. kolovoza, na Braču se osobito slavi u Splitskoj, maloj primorskoj župi, a svoju nebesku zaštitnicu vjernici slave zajedno sa svojim gostima i vjernicima iz okolnih bračkih župa. Nakon mise u tradicionalnoj procesiji župljani na ramenima nose Gospin kip.