Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sedam mediteranskih zemalja sa svojim reprezentativnim zajednicama, a to su Cipar (Agros), Grčka (Koroni), Hrvatska (Brač i Hvar), Italija (Cilento), Maroko (Chefchaouen), Portugal (Tavira) i Španjolska (Soria) upisale su 2013. godine Mediteransku prehranu na UNESCO-vu Reprezentativnu listu nematerijalne kulturne baštine čovječanstva.

Amatersko kazalište Bracera iz Supetra  odigrat će još jednom svoju uspješnu predstavu, ovog puta u Selcima, a predstava će imati i humanitarnu notu.

Narodna knjižnica u Supetru obogaćena je vrijednom donacijom. Iz bogate zbirke našeg splitskog Supetranina Jure Đure Razmilića dobil je dvije pjesničko-grafičke zbirke: Sadržaj vjetra, autora Vlade Gotovca i Ede Murtića, Skoplje u tvojim očima Jure Kaštelana i Ede Murtića, te grafičku zbirku Eugena Buktenice.

Danas je u Supetru odrađen prvi krug natjecanja mladih tehničara u Republici Hrvatskoj u kojem su sudjelovali mladi radioamateri Vidove Gore.

Prekjučer je u prepunoj sali Kino kluba Split premijerno prikazan spot skladbe "Ruševine Života", našeg prerano preminulog Čede Martinića.

Prva ovogodišnja aktivnost bračkog i bolskog zaštitnog znaka Graffiti Na Gradele očekuje nas malo dalje od otoka, kako i nalaže tradicija zimskih warm up događaja. Kako u svojim aktivnostima GNG ekipa voli zujati od mjesta do mjesta, vraćaju se u Studentski centar Zagreb i predvorje njegova kina 3. veljače od 18 sati uz slobodan ulaz.