brac online

Centar za kulturu Brač pobrinuo se da u ovom vremenu ograničenog kretanja ne ostanete uskraćeni ni za kulturne sadržaje.

Na smotri mladih tehničara NMT 62 koja se u petak održala u Splitsko dalmatinskoj županiji mladi supetarski radioamateri ponovno su postigli zavidan rezultat i osvojili prvo, treće i četvrto mjesto u ukupnom plasmanu.

Troje supetarskih radioamatera, zahvaljujući visokom plasmanu na školsko-klupskom natjecanju odlazi u Split na 62. Županijsko natjecanje mladih tehničara.

U Oris Kući arhitekture u Zagrebu otvorena je izložba pod nazivom Kuća Z,  nastala u suradnji Arhitektonske radionice 312 i skupine autora, čija je glavna zvijezda jedan ljetnikovac na našem otoku.

Prošlog četvrtka u zagrebačkom Salonu Očić, naš pijanist Tomislav Damjanović održao je recital koji smo imali priliku izravno poslušati u eteru trećeg programa Hrvatskog radija.

Nakon devet održanih Noći muzeja i lijepih zajedničkih druženja na Braču, Centar za kulturu Brač ove godine neće biti u mogućnosti organizirati Noći muzeja zbog trajanja građevinskih i drugih radova.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.