Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Ovog petka, 10.3.2017. počinje renovacija nasilno srušene vapnenice na Mlatinjem brdu iznad Pučišća.

 
Udruga Antropop poziva sve volonterke i volontere da se uključe u akciju i postnu dio ove priče.

Planirano trajanje akcije je tjedan dana, no zbog vremenskih uvjeta, moguće je i produženje akcije.Gradit će se uglavnom kroz jutro, a u popodnevnim satima će se organizirati prikupljanje i premještaj kamenja za gradnju. Naravno, akcija je potpuno volonterska, pa su volonteri slobodni sami organizirati svoje vrijeme.

Pučiška vapnenica izgrađena je u svibnju 2016. u sklopu projekta "Japnenica - kako su naši stari proizvodili vapno", u organizaciji Udruge Zemlja za nas, te financijsku potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Općine Pučišća te zaklade Nadace Via. Partneri na projektu su Osnovna škola Pučišća te USSOB, a suradnici udruga Dragodid te ANTROPOP.

Sve detaljnije informacije možete dobiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili pozivom na 098 9072 936 (Dijana).

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn