Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Huw Kingston odabrao je Sutivan za promociju svoje knjige "Mediterranean" kojeg je posjetio prije nekoliko godina i zaljubio se.

 

 

 

Stoga ne čudi da je za predstavljanje knjige u Hrvatskoj odabrao upravo Sutivan, lipo bračko misto. Promocija je zakazana za 11. lipnja 2017. u 19 sati.

Huw Kingston će boraviti u Sutivanu od 9. do 12. lipnja 2017, a organizator događanja je Aldura sport - adventure travel: Dalmatia, Croatia, uz podršku TZO Sutivana kao domaćina.

Knjiga "Mediterranean" je inspirativna i zabavna priča o njegovom putovanju Sredozemnim morem, kajakom, pješke, čamcem i biciklom. Putovanje je trajalo 12 mjeseci, prešao je 14000 kilometara i 17 zemalja Sjeverne Afrike i Europe.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.