Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Festival “Graffiti Na Gradele” uvršten je među najbolje svjetske street art festivale!

 Svi zaljubljenici u kvalitetan street art, ali i rap melodije, već vrlo dobro znaju za ime festivala “Graffiti Na Gradele”. Ove će se godine održati šesto izdanje festivala u našem Bolu, a poznata su i prva potvrđena imena. Za glazbeni dio će se pobrinuti High Five, Kuku$i i Buntai, te DJ-evi Niki Peducci, Nina Davis, Kuna i VRH, dok će zidove oslikavati Chez, Sarme, Royal i Casino, ali i druga poznata imena koja će organizatori kasnije otkriti.

Ovaj je festival već dobio priznanja, poput onog u vidu nagrade Ambasador za najbolji boutique festival, a sada je stiglo još jedno. Naime, prema izboru putničke stranice Momondo, upravo se “Graffiti Na Gradele” nalazi na popisu deset najboljih svjetskih street art festivala, tik uz festivale u Stockholmu, Kopenhagenu, Montrealu i Bristolu. Kako piše Momondo, festival je sjajna platforma za okupljanje mladih umjetnika, ali i savršeno mjesto za ljetni provod u idiličnom morskom krajoliku. Ako ste dvojili gdje ćete biti od 27. do 29. srpnja, dileme više nema!

 IZVOR: buro247.hr

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn