Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sinoć je na otvorenoj pozornici ispred supetarske župne crkve održana prva večer Gitarističkog vikenda.

 

 I ovaj put domaćin Gitarističkog vikenda bio je Petar Čulić, jedan od najboljih mladih gitarista svijeta, koji je Supetar već osmu godinu za redom doveo svoje kolege, višestruko nagrađivane gitariste iz Hrvatske i čitavog svijeta.

Na otvorenoj pozornici ispred župne crkve, Supetar je sinoć ugostio trojicu velikih gitarističkih zvijezda, Nejca Kuhara iz Slovenije - trenutno najpoznatijeg mladog skladatelja na svijetu te naše zvijezde Silvija Bilića i Srđana Bulata.


Prvu večer na programu su bila djela Brouwera, Bacha, Regondija, Rodriga, Albeniza i Turine a u drugoj večeri koja na istom mjestu počinje večeras u 21.30 sati nastupit će i Talijan Flavio Nati, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada na prestižnim natjecanjima, mlada hrvatska gitaristička nada Natan Zlodre te sam Petar Čulić koji će ovom prigodom nastupiti zajedno sa Srđanom Bulatom u duu - Croatian Guitar Duo.

Galeriju fotografija prve večeri pogledajte na našoj FB stranici

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn