Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U ponedjeljak 21. kolovoza s početkom u 19 sati, u bolskom kazalištu Teatrin, djeca iz Bola i Hvara zajedno će izvesti čak tri kratke predstave za djecu, Pepeljugu, Malu Sirenu i Trnoružicu.

 

 

 

Predstave su djeca pripremila u sklopu suradnje Festivala dječjeg stvaralaštva Mali Grad glumca Kristijana Ugrine i Centra za kulturu Bol, u novom zajedničkom projektu od prošle godine - Mali grad VALLUM.

Festival dječjeg stvaralaštva djeluje na dvije razine. Prva razina su radionice, a druga gotove predstave. Posljednjih godina u Bolu su gostovale predstave djece polaznika radionica na Hvaru kao i sličnih projekata s kopna.

Radionice spajaju literarno, likovno i filmsko stvaralaštvo. Uz predstave, prikazat će se i film Faroseja. Dok su radionice namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, predstave mogu gledati i mlađa djeca vrtićke dobi. Ulaz je slobodan.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn