Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U ponedjeljak 21. kolovoza s početkom u 19 sati, u bolskom kazalištu Teatrin, djeca iz Bola i Hvara zajedno će izvesti čak tri kratke predstave za djecu, Pepeljugu, Malu Sirenu i Trnoružicu.

 

 

 

Predstave su djeca pripremila u sklopu suradnje Festivala dječjeg stvaralaštva Mali Grad glumca Kristijana Ugrine i Centra za kulturu Bol, u novom zajedničkom projektu od prošle godine - Mali grad VALLUM.

Festival dječjeg stvaralaštva djeluje na dvije razine. Prva razina su radionice, a druga gotove predstave. Posljednjih godina u Bolu su gostovale predstave djece polaznika radionica na Hvaru kao i sličnih projekata s kopna.

Radionice spajaju literarno, likovno i filmsko stvaralaštvo. Uz predstave, prikazat će se i film Faroseja. Dok su radionice namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, predstave mogu gledati i mlađa djeca vrtićke dobi. Ulaz je slobodan.

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.