Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetarsko lito najavljuje Međunarodni brački ljetni karneval od  8. do 12. rujna u organizaciji supetarske karnevalske udruge Monade pod pokroviteljstvom Grada Supetra, TZ Grada Supetra i Splitsko dalmatinske županije.

 


Recept za odličnu maškaranu zabavu, koja će se od 8 do 12. rujna 2017. održati već desetu godinu za redom, glasi: gosti iz nekoliko zemalja u okruženju, srdačni domaćini, sportske igre karnevalista i obilazak nekoliko mjesta otoka Brača u društvu maškara!

U subotu 9. rujna na programu je Međunarodna karnevalska povorka u Supetru.
U 20.00h supetarskom će rivom u organizaciji KU “Monade”, prodefilirati velika karnevalska povorka. Preko 900 karnevalista iz 11 zemalja svojim će veselim defileom razveselit supetarsku rivu i zatvoriti ovogodišnje, 33.izdanje Supetarskog lita.

Nakon Supetra i Bola, karnevalisti gostuju u Bolu, Sutivanu i Sumartinu.

U nedjelju 10. rujna program se ponovno vraća u Bol gdje će se održati povorka sa sudionicima iz zemalja članica Federacije europskih karnevalskih gradova (FECC). Općina Bol članica je FECC-a od 2012. godine. U ponedjeljak 11. rujna karnevalska ljetna povorka bit će u Sutivanu, a posljednjeg dana održavanja karnevala, u utorak 12. rujna u Sumartinu. Organizatori 10. Međunarodnog bračkog ljetnog karnevala su FECC BOL (Centar za kulturu Bol) i Karnevalska udruga MONADE iz Supetra.

U velikoj karnevalskoj povorci u Supetru u subotu 9. rujna u 20 sati, očekuje se preko 600 karnevalista.


PROGRAM KARNEVALSKIH DOGAĐANJA

08. 9. 2016. petak KARNEVALSKA HUMANITARNA NOĆ “ZA BRAČKE PUPOLJKE”- BOL
09. 9. 2017. subota KARNEVAL SUPETAR – Međunarodna karnevalska povorka
10. 9. 2017. nedjelja FECC KARNEVAL BOL – Međunarodna karnevalska povorka
11. 9. 2017. ponedjeljak KARNEVAL SUTIVAN – Međunarodna karnevalska povorka
12. 9. 2017. utorak KARNEVAL SUMARTIN – Međunarodna karnevalska povorka

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn