Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Supetarsko lito najavljuje Međunarodni brački ljetni karneval od  8. do 12. rujna u organizaciji supetarske karnevalske udruge Monade pod pokroviteljstvom Grada Supetra, TZ Grada Supetra i Splitsko dalmatinske županije.

 


Recept za odličnu maškaranu zabavu, koja će se od 8 do 12. rujna 2017. održati već desetu godinu za redom, glasi: gosti iz nekoliko zemalja u okruženju, srdačni domaćini, sportske igre karnevalista i obilazak nekoliko mjesta otoka Brača u društvu maškara!

U subotu 9. rujna na programu je Međunarodna karnevalska povorka u Supetru.
U 20.00h supetarskom će rivom u organizaciji KU “Monade”, prodefilirati velika karnevalska povorka. Preko 900 karnevalista iz 11 zemalja svojim će veselim defileom razveselit supetarsku rivu i zatvoriti ovogodišnje, 33.izdanje Supetarskog lita.

Nakon Supetra i Bola, karnevalisti gostuju u Bolu, Sutivanu i Sumartinu.

U nedjelju 10. rujna program se ponovno vraća u Bol gdje će se održati povorka sa sudionicima iz zemalja članica Federacije europskih karnevalskih gradova (FECC). Općina Bol članica je FECC-a od 2012. godine. U ponedjeljak 11. rujna karnevalska ljetna povorka bit će u Sutivanu, a posljednjeg dana održavanja karnevala, u utorak 12. rujna u Sumartinu. Organizatori 10. Međunarodnog bračkog ljetnog karnevala su FECC BOL (Centar za kulturu Bol) i Karnevalska udruga MONADE iz Supetra.

U velikoj karnevalskoj povorci u Supetru u subotu 9. rujna u 20 sati, očekuje se preko 600 karnevalista.


PROGRAM KARNEVALSKIH DOGAĐANJA

08. 9. 2016. petak KARNEVALSKA HUMANITARNA NOĆ “ZA BRAČKE PUPOLJKE”- BOL
09. 9. 2017. subota KARNEVAL SUPETAR – Međunarodna karnevalska povorka
10. 9. 2017. nedjelja FECC KARNEVAL BOL – Međunarodna karnevalska povorka
11. 9. 2017. ponedjeljak KARNEVAL SUTIVAN – Međunarodna karnevalska povorka
12. 9. 2017. utorak KARNEVAL SUMARTIN – Međunarodna karnevalska povorka

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.