Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Međunarodna ljetna glazbena škola iz Pučišća postoji više od 20 godina, a dio svojeg programa, radionice popularne i jazz glazbe, posljednjih 16 godina održava u Bolu.

 Završni jazz koncert polaznika ljetnih glazbenih radionica u Bolu, a koje su dio programa i suradnje Međunarodne ljetne glazbene škole iz Pučišća i Centra za kulturu Bol, održan je u utorak, 29. kolovoza ispred župne crkve.

Predavači na radionicama su vrhunski glazbeni stručnjaci i virtuozi jazz izvedbi:
pjevačku radionicu vodila je jazz vokalistica Maja Savić, saksofonistima je bio mentor Saša Nestorović, a rad u ansamblu moderirali si i vodili gitarist Mario Igrec i osnivač Međunarodne ljetne glazbene škole Nenad Jura Vrandečić.Za kraj održavanja radionica, voditelji i polaznici zajedno muziciraju na završnom koncertu koji je prava poslastica za ljubitelje jazz i fusion glazbe.
Završni jazz koncert  dio je programa Bolskog lita, i ostvaren je u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol.Jazz glazbenici nastupili su  i u srijedu 30. kolovoza na Bolskoj litnjoj noći u dijelu programa, uz vodeće zabavljače.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn