Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Međunarodna ljetna glazbena škola iz Pučišća postoji više od 20 godina, a dio svojeg programa, radionice popularne i jazz glazbe, posljednjih 16 godina održava u Bolu.

 Završni jazz koncert polaznika ljetnih glazbenih radionica u Bolu, a koje su dio programa i suradnje Međunarodne ljetne glazbene škole iz Pučišća i Centra za kulturu Bol, održan je u utorak, 29. kolovoza ispred župne crkve.

Predavači na radionicama su vrhunski glazbeni stručnjaci i virtuozi jazz izvedbi:
pjevačku radionicu vodila je jazz vokalistica Maja Savić, saksofonistima je bio mentor Saša Nestorović, a rad u ansamblu moderirali si i vodili gitarist Mario Igrec i osnivač Međunarodne ljetne glazbene škole Nenad Jura Vrandečić.Za kraj održavanja radionica, voditelji i polaznici zajedno muziciraju na završnom koncertu koji je prava poslastica za ljubitelje jazz i fusion glazbe.
Završni jazz koncert  dio je programa Bolskog lita, i ostvaren je u suradnji s Centrom za kulturu Općine Bol.Jazz glazbenici nastupili su  i u srijedu 30. kolovoza na Bolskoj litnjoj noći u dijelu programa, uz vodeće zabavljače.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.