Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Posljednji dan prvog školskog polugodišta iskoristili su članovi supetarskog radio kluba za podjelu tek pristiglih diploma zaslužnim radio operatorima.

 

 Tako su za ovogodišnji Kup Jadrana svim  učesnicima podjeljene diplome s naznačenim osvojenim mjestom i rezultatom. I najstariji član kluba 9A2MX bio je također ponosan na nju bez obzira što je zauzeo 23. mjesto. Važno je sudjelovati..
Nećemo zaboraviti ni mladog Josipa Martinovića koji je ponovno osvojio prvo mjesto u Kupu Jadrana u svojoj P kategoriji .

U mjesecu aktivnosti mladih ( Youngsters on the air ) u kojoj sudjeluje i naš radio klub osvojene su prve diplome ( za početak brončane ..! ) pa su tako iste primili Toni, Dominik, Luka, Jakov , Halima i David a do kraja godine istu će pokušati osvojiti i Jerko koji se za školske praznike vratio iz Splita.
Toni je ujedno osvojio i diplomu HG150MONAR koja se izdaje povodom 150 godišnjice austrougarske monarhije.
Dio mladih članova nije bio prisutan zbog sudjelovanja u školskoj priredbi pa će se njima diplome uručiti prvom prilikom.

Broj održanih veza u YOTA akciji koja traje do kraja godine približava se brojci od 1000 a zahvaljujući praznicima pojačat će se ta aktivnost.

I na kraju po starom običaju ,  podjela je završena prigodnim domjenkom.

 

 

 

Prilog: Ivica Pavišić, 9A2BW

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.