Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Kino Mediteran Supetar ovog četvrtka 22.3. u 19 sati na svoj program donosi novi hrvatski film redatelja Nevija Marasovića.

 

 Alan (Janko Popović Volarić), Zagrepčanin viških korijena ima savršenu karijeru grafičkog dizajnera, ali nema sreće u ljubavi, a ni u odnosima sa svojim ocem, slikarom i hedonistom Brunom (Zlatko Burić). Iznenadno putovanje na Vis prisilit će Alana i Bruna da kroz niz smiješnih i dramatičnih situacija preispitaju svoje odnose, ali i navesti Alana da preispita vlastite prioritete.
Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića, u filmu glume Nataša Janjić, Alma Prica i Damir Poljičak u sporednim ulogama.

'Comic Sans' je nedavno osvojio Nagradu Žirija filmskih kritičara 'Nebojša Đukelić' za najbolji film iz regije na Međunarodnom Filmskom Festivalu u Beogradu i dobio mnogo  odličnih kritika, a sada red  dolazi i  na našu publiku.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn