Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Iako je sve u znaku uskršnjih praznika naš se Dominik Vicelić, pobjednik županijskog natjecanja mladih tehničara, intenzivno priprema za odlazak na državno natjecanje koje će se od 9. do 12. travnja održati u Poreču.

 

 

 

Zahvaljujući njegovom dobrom ''sparing partneru'', Toniju Pučo, svladane su zahtjevne tehnike pronalaženja skrivenih odašiljača tzv. ''Lisica'', a što će biti jedna od težih disciplina na natjecanju. Osim toga natjecatelji će na ovom natjecanju pokazati svoje znanje u sastavljanju elektroničkih sklopova, koji će biti zahtjevniji od onih na županijskoj razini, a i testovi iz tehničke kulture mogu donijeti znatan broj bodova.

Uz dobre želje za nadolazeće praznike zaželimo našem natjecatelju i dobar rezultat na natjecanju.

 

 

Tekst i fotografija: Ivica Pavišić, 9A2BW

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.