Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Radioamateri Vidove gore iz Supetra priključili su se na sebi svojstven način, proslavi obilježavanja pobjede nad fašizmom u II. svjetskom ratu.

 

 

 

Tom su prilikom sudjelovali u osvajanju prigodnih diploma koje su obilježavale taj nezaboravni dan, a autori tih događaja, kao i uvijek do sada, bili su ruski radioamateri koji su zahvaljujući modernim komunikacijama omogućili svim učesnicima da odmah po osvajanju diplome istu odmah preuzmu putem interneta.

Naši su operatori i pored velike zauzetosti u školama, uspjeli osvojiti dvije prigodne diplome. Sljedeći tjedan će se u prostorijama radio kluba podijeliti godišnje nagrade najboljim operatorima te podijeliti preko 30 osvojenih diploma u prošloj godini, odrađene najviše u DIGI natjecanjima. Među njima je i jedna diploma za osvojeno prvo mjesto na svijetu, a tko su zaslužni operatori javit ćemo nakon svečane podjele.

Mladi elektroničari završavaju svoje konstrukcije i spremaju se za rad u UKV natjecanjima nakon čega slijedi ljetno zatišje i zasluženi odmor.

O tome više drugi put.

 Tekst i fotografije: Ivica Pavišić, 9A2BW

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn