Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Radioamateri Vidove gore iz Supetra priključili su se na sebi svojstven način, proslavi obilježavanja pobjede nad fašizmom u II. svjetskom ratu.

 

 

 

Tom su prilikom sudjelovali u osvajanju prigodnih diploma koje su obilježavale taj nezaboravni dan, a autori tih događaja, kao i uvijek do sada, bili su ruski radioamateri koji su zahvaljujući modernim komunikacijama omogućili svim učesnicima da odmah po osvajanju diplome istu odmah preuzmu putem interneta.

Naši su operatori i pored velike zauzetosti u školama, uspjeli osvojiti dvije prigodne diplome. Sljedeći tjedan će se u prostorijama radio kluba podijeliti godišnje nagrade najboljim operatorima te podijeliti preko 30 osvojenih diploma u prošloj godini, odrađene najviše u DIGI natjecanjima. Među njima je i jedna diploma za osvojeno prvo mjesto na svijetu, a tko su zaslužni operatori javit ćemo nakon svečane podjele.

Mladi elektroničari završavaju svoje konstrukcije i spremaju se za rad u UKV natjecanjima nakon čega slijedi ljetno zatišje i zasluženi odmor.

O tome više drugi put.

 Tekst i fotografije: Ivica Pavišić, 9A2BW

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.