Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru će se 19. svibnja održati, sada već tradicionalna, 4. smotra otočnog folklora.

 

 Smotra već nekoliko godina okuplja folklorna otočna društva. Organizator Smotre je BFD Ciciljona uz podršku Grada Supetra i TZ Supetar. Cilj Smotre je očuvanje folklorne baštine naših otoka i promocija iste našim ljudima i turistima.

Do sada je BFD Ciciljona ugostila društva diljem naše obale, a kao gosti su pozivana i društva iz unutrašnjosti te naši iseljenici u Austriji. Ove godine ćete moći vidjeti plesove otoka Cresa, Murtera, Hvara, Mljeta i Lastova u izvođenju preko 120 sudionika.

Svečani mimohod počinje u 19 h, a program u 20 h na supetarskoj rivi. Program će otvoriti podmladak BFD Ciciljone, djeca uzrasta od 7-9 godina.

BFD Ciciljona poziva sve zainteresirane da svojim prisustvom uveličaju ovu Smotru.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.