Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Učenici prvog i trećeg razreda OŠ Supetar, ujedno i članovi BFD Ciciljone su u petak, 25. svibnja sudjelovali na 46. kulturno - umjetničkim igrama mladih u organizaciji Glazbene mladeži Split, a pod pokroviteljstvom Grada Splita.

 

 


Kroz četri dana (od 22.5. do 25.5.2018.) i sedam tematsko-programskih cjelina nastupilo je preko 3.000 izvođača u dobi od 3 do 18 godina.
U nama najzanimljivijem dijeklu koji se 25. svibnja održao na splitskoj Rivi sudjelovalo je mnoštvo KUD-ova i folklornih skupina među kojima i naši mališani. Naša djeca su se predstavila bračkim plesovima Versovje i Kvatropaši, a mlađi uzrast Dječjim igrama s pjevanjem.


Pohvala djeci na sudjelovanju i izvedbi, te na njegovanju tradicije i kulturne baštine otoka Brača.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.