Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Postirima je, pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora, održana XXIII prosvjetno-kulturna manifestacija „Nazorovi dani“, u znaku obilježavanja 180 godina škole u Postirima i 25. obljetnice osnutka Područnog odjela Postira Glazbene škole Josipa Hatzea.

 

 

 

Učenici i nastavnici pripremili su raznovrstan edukativni, umjetnički, humanitarni i zabavni program, u kojemu su sudjelovali i njihovi roditelji, nekadašnji učenici škole i mnogi gosti.

Održan je i stručni skup Agencije za odgoj i obrazovanje, a prema odluci Nacionalnog odbora Zagreb, plaketu „Vladimir Nazor“ za doprinos uspješnom održavanju manifestacije „Nazorovi dani“ te za promicanje i valorizaciju života i djela hrvatskog pjesnika Vladimira Nazora, dobile su umirovljena učiteljica razredne nastave u Postirima Ljiljana Gospodnetić i ravnateljica Centra za kulturu Brač Jasna Damjanović.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.