Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U subotu je u supetarskoj konobi „Vinotoka“ promovirana „Vožnja života“, knjiga prvijenac Katjane Rendić.

 

 


U društvu obitelji i prijatelja Katjana je zajedno s kolegicom Marijanom Mustapić Duvnjak, Gitom Dragičević i Ivom Cvitanićem, predstavila svoju prvu knjige pod nazivom „Vožnja života“.

Knjiga je kronološki prikaz Katjaninih i Marijaninih putovanja u Osijek gdje su obje polagale „pedagoške kompetencije“ u posljednjih dvije godine. Duhovita, prozračna i zabavna knjiga rezultat je mnogobrojnih neplaniranih siuacija i događaja a njihovih putovanja, njihove želje da svoja iskustva predoče svojim prijateljima i ispračaju priču o vlastitim odlukama da se u svojim godinama okrenu novim profesionalnim smjerovima i zanimanjima.

Knjiga je tiskana u osoboj nakladi od 50 primjeraka a ista će kroz nekoliko dana biti dostupna čitateljima u Narodnoj knjižnici u Supetru.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.