Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U dobroj euforiji ovih dana često odzvanjaju riječi „malo nas je, al' nas ima“. Tako je nekako bilo i na sinoćnjem predavanju dr. Eterovića u dvorani „Hrvatski skup“ u Pučišćima.

 

 

 

Naime, unatoč prijenosu spektakularnog dočeka naše reprezentacije u Zagrebu, bilo je i onih koji su pozorno pratili predavanje o ronjenju, prvoj pomoći u ronjenju i otrovnim biljkama i životinjama u moru te primjerima iz prakse predavača, spec. HM. Dr. Eterović održao je vrlo zanimljivo i poučno predavanje uz projekciju te zasluženo dobio pljesak zahvale.

On je jedan od onih koji rado dijeli svoje znanje te tako radi na „napretku i koristi“ svih nas. Ovogodišnja događanja u organizaciji Narodne knjižnice „Hrvatski skup“ u znaku su sjećanja na Pučišćane koji su prije prije 150 godina osnovali čitaonicu „Hrvatski skup“, kao i one koji su obilježavajući 120. obljetnicu prve čitaonice na njenim temeljima otvorili Narodnu knjižnicu „Hrvatski skup“ Pučišća.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.