Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sve je spremno za tradicionalnu bračku kulinarsku feštu "Noć hrapoćuše" koja se u četvrtak, 16. kolovoza, deveti put zaredom održava u Dolu.

 

 

 

Manifestaciju organiziraju Udruga za zaštitu starina, kulture i starih običaja i ekologiju Hrapoćuša, Turistička zajednica Postira i Centar za kulturu Brač, čijom je zaslugom priprema kolača Hrapoćuše 2012. godine uvrštena na listu nematerijalne kulturne baštine Republike Hrvatske.

Ova manifestacija, kojoj je cilj promocija nematerijalne kulturne baštine Hrvatske dobitnica je i dviju vrijednih nagrada, Simply the best i Suncokret ruralnog turizma.

Pokrovitelj manifestacije Noć hrapoćuše je Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.