Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U ljetnom ciklusu predavanja u dvorani Hrvatski skup Pučišća u Pučišćima, ovog ponedjeljka 20. kolovoza, u 21 sat, dr. sc. Domagoj Vidović održat će predavanje "Čihuov je vi dolac?".

 

 

 

Prošle je godine dr. sc. Domagoj Vidović predstavio svoju knjigu "O rodu jezikom", a u ponedjeljak će nam govoriti o toponimima pučiških polja.

Dr. sc. Domagoj Vidović radi na projektima Odjela za onomastiku i etimologiju pri Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje, te je voditelj podružnice Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje u Metkoviću. Predmet njegova užeg zanimanja je onomastika na rubnim hrvatskim prostorima i akcentologija, a bavi se i prevođenjem s esperanta. Objavljuje knjige samostalno i u suautorstvu, znanstvene radove, članke o podrijetlu neretvanskih i bračkih rodova.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.