Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Od 1. do 4. listopada ove godine u Nerežišćima će se održati Radionice animiranog filma i Senzorno-motoričke radionice.

 

 U senzorno-motoričkoj radionici sudjeluju korisnici udruge "Brački pupoljci". Voditeljice radionice Ksenija Sanković, voditeljica medijskih programa u Kinoklubu Karlovac i Ivana Štedul, radna terapeutkinja, u tri će dana s desetak polaznika članova udruge izraditi animirani film tehnikom stop animacije. Stop animacija je zahvalna tehnika jer je to usnimavanje fotografija pomoću kojih se stvara iluzija pokreta. Na animacijskom stolu, na radnoj površini će s polaznicima animirati tvari različite konstrukcije i sastava, poput novina, pijeska, kamenčića i slično.

Radionica animiranog filma namijenjena je djeci nižeg osnovnoškolskog uzrasta. U suradnji s OŠ Supetar i Područnom školom Nerežišća voditelji udruge Filmsko-kreativnog studia VANIMA iz Varaždina, Ana Sever i Hrvoje Selec, izradit će animirani film s polaznicima niže osnovnoškolske dobi.

Mjesto održavanje će biti naknadno objavljeno.

SVE INFORMACIJE KAO I PRIJAVU IZVRŠITE NAJKASNIJE DO 27. RUJNA Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Više o RADIONICAMA pročitajte putem ovog linka

Radionice podržavaju
OPĆINA NEREŽIŠĆA
HRVATSKI FILMSKI SAVEZ
HRVATSKI AUDIOVIZUALNI CENTAR
HRVATSKA ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.