Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Doajen našeg bračkog ali i hrvatskog radio-amaterizma, Supetranin Ivica Pavišić dobitnik je ovogodišnje nagrade "Nikola Tesla" Hrvatskog radioamaterskog saveza za životno djelo.

 

 Nakon raspisanog javnog natječaja za dodjelu nagrade Nikola Tesla za 2017. godinu Izvršni odbor HRS-a donio je jednoglasno odluku da se Nagrada za životno djelo Nikola Tesla za 2017. godinu dodjeljuje se Ivanu Pavišiću, 9A2BW (RK Vidova Gora).

Ivica Pavišić istaknuo se svojim dugogodišnjim radom na promicanju tehničke kulture i edukacijom novih mladih radioamatera, suradnjom s osnovnim školama i srodnim udrugama te voditeljstvom raznih edukativnih projekata s temama u tehničkoj kulturi.

Šjor Ivici Pavišiću ova prestižna nagrada biti će dodijeljene na godišnjoj skupštini Hrvatskog radioamaterskog saveza.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.