Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Projekt "Odiseja Brač" bračkog fotografa Božana Štambuka, proglašen je temom mjeseca u prestižnom časopisu National Geographic Magazine Croatia. Priča o Božanovom radu predstavljena je čitateljima na devet stranica, na kojima je objavljeno sedam njegovih fotografija.

 

 

 

Jedna od Božanovih najvećih želja je bila objavljivanje bar jedne njegove fotografije u rubrici "Vaša Fotka", pa je ovaj članak uvelike nadmašio njegova očekivanja.

Ovo je veliko priznanje Božanovom projektu "Odiseja Brač", s kojim je krenuo prije nešto više od jedne godine, a čiji je glavni cilj promocija našeg otoka, njegovih krajolika i spomenika, pejzažne astrofotografije i noćnog neba, ali i podizanje svijesti na ekološki problem svijetlosnog onečišćenja.

Bravo Božane!

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.