Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Torinu se u sklopu ERASMUS+ projekta održava edukacija orijentirana na montažu videa i filmova na koloj će sludjelovati učenice bolske škole u pratnji profesorica Rovene Trivanović, Ivane Radolfi i Petre Kokeze.

 

 

 

Edukacija učenica Marije Karninčić i Josipe Mihovilović financira se iz ERASMUS+ projekta, a edukaciju Sare Marinković i Ozane Pavlović financiraju roditelji.

Njihova nova obrazovna avantura započela je u subotu, 10. studenog, letom iz Splita, preko Rima za Torino. Učenice će biti smještene u obiteljima njihovih talijanskih vršnjaka. Obzirom da edukacija počinje u ponedjeljak, nedjelju će posvetiti razgledavanju grada. U ponedjeljak šest međunarodnih delegacija će se naći u školi u Torinu i nakon dobrodošlice, obilaska škole i kratkog izvještaja o tjednu pred njima započinje petodnevna radionica.

 

 

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.