Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Klub učenja Education Lab - Split i Narodna knjižnica Supetar organiziraju u petak, 7. prosinca u 18 sati, u Galeriji Ivan Rendić u Supetru, predavanje "Kako odgajamo dječake, a kako djevojčice".

 

 

 

Obiteljski terapeuti i psiholozi kažu da odgoj djece ovisi o situaciji u kojoj se roditelji nalaze u određenom trenutku te da su i dječaci i djevojčice podjednako zahtjevni, ali na drukčije načine. Svako je dijete individua za sebe, a njegovu unutarnju osobnost oblikuje odnos koji imaju s roditeljima i život odraslih u kućanstvu općenito. Postoje razlike u tome kako se roditelji postavljaju prema dječacima i prema djevojčicama već od samog rođenja.

Predavač je Dragana Pavičić, dipl. učiteljica i predsjednica Kluba učenja Education Lab.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.