Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Sutra, 18. prosinca u 18 sati u Galeriji Ivan Rendić u Supetru, Olivera Drutter, integrativna terapeutkinja, održat će predavanje pod nazivom "Strahovi, panični napadi i anksioznost".

 

 

 

Strah je emocija koja ima svoje pozitivne i negativne strane. Strah nam pomaže u preživljavanju i omogućuje nam da osjetimo našu ljudskost. Međutim strah nas i koči u samoostvarenju i izvršenju naših želja. On postaje neugodna emocija, uvuče nam se pod kožu, čuči u nama i mi mislimo da smo samo taj strah i da nema izlaza iz tog osjećaja.
S druge strane straha stoje naše želje, čežnje i projekti. Čovjek se boji onoga što ne razumije! Osjećaj koji nas tjera da se zapitamo kakav bi bio moj život da nisam u strahu je naš prirodni impuls za rast i razvoj. Potiče nas da se iskreno zainteresiramo za sebe, postavljamo pitanja, tražimo rješenja jer želimo biti sretne, cjelovite i zadovoljne osobe.

Iskreno se zainteresirajte za sebe i dođite na predavanje.

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.