Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U četvrtak, 7. veljače u 18 sati sati, u Galeriji Ivan Rendić u Supetru, integrativni terapeut Olivera Drutter održat će predavanje pod nazivom "Postoji li idealna majka".

 

 

 

Biti majka, za mnoge znači biti odgajatelj s neograničenim radnim vremenom i kako ga često još zovu „najteži posao“. A opet, s druge strane je blagoslov, radost, sreća i često najveće ispunjenje velikog broja žena. Moj zaključak je da sve što vrijedi u životu, zapravo dolazi i kao najveći izazov. Ako se iskreno damo u majčinstvo, hrabro a opet meko, dođemo do osjećaja – VRIJEDILO JE .
Na predavanju će Olivera Drutter govoriti o osnovnim zahtjevima i potrebama s kojima se susreću sva djeca kad se rode i što im je potrebno od nas da bi mogli odgovoriti na te zahtjeve. U konačnici, svim majkama je želja da imaju djecu/odrasle osobe sa zdravim odnosom prema sebi i svijetu .

Pozivaju se sve majke, kao i one koje planiraju postati, da se pridruže na predavanju. Svojim dolaskom podržite i svoje unutarnje ranjeno dijete da bi mogle još više uživati u majčinstvu.

Na predavanju će Olivera Drutter predstaviti i školu CIR- Centar za Integrativni Razvoj, koja postoji 15-tak godina u Zagrebu i Splitu. Škola je namjenjena za osobni razvoj i za edukaciju Tjelesno orijentiranih psihoterapeuta, kao jedine priznate od strane EABP.

Na radionicama koje će održavati nakon predavanja, obrađivat će temu predavanja s puno iskustvenih, interaktivnih-vježbi i spoznavati svoje obrasce ponašanja i uvjerenja koja nam otežavaju kvalitetan odnos sa djecom.

Više o Oliveri Drutter možete potražiti na njenoj stranici www.oliveradrutter.com ili na
Facebook stranici, Integrativni terapeut – Olivera Drutter

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.