brac online

Na Braču je boravila producentska ekipa projekta "Filming on Brač” koja je tijekom tjedna snimala i fotografirala neke od najatraktivnijih lokacija na našem otoku.

 

 Osnovni cilj projekta "Filming on Brač" je promocija otoka Brača specifičnoj ciljanoj skupini - filmskim i televizijskim producentima širom svijeta. Projekt će predstaviti otok Brač kao lokaciju koja zahvaljujući svojem prirodnom, kulturnom i slojevitom povijesnom nasljeđu te odličnoj infrastrukturi pruža beskonačne mogućnosti filmašima.

"Filming on Brač" je zajednički projekt Turističke zajednice Grada Supetra i Udruge za promicanje filmske kulture "Globe" a financiran je i od strane TZŽ Splitsko - dalmatinske temeljem natječaja za razvoj selektivnih oblika turizma u 2018.g.


Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.