Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

Prošle su subote plesači baletnog studija "Renata" nastupili na 16 Plesnim susretima TREPS u Zagrebu u Centru za kulturu Trešnjevka.

 

 


 
Izvedena su četiri koreografije u kategoriji klasičnog baleta : varijacija iz baleta"Feastival plesa" - Lara Duk , varijacija iz balet "Faraonova kći" i "Ciganski ples"  iz baleta "Don Quijote" - Nina Vuković te "Španjolski ples" iz baleta "Labuđe jezero" koji su odplesali plesači 5, 6. i 7. razreda iz Supetra i Postira.

Njihov nastup pohvaljen je od strane članova žirija , a posebne pohvale za izvedbu dobili su "Španjolski ples" i Ciganski ples". Hoće li dobiti pozivnicu za Festival plesa TREPS i time mogućnost da konkuriraju za nagradu,  saznat ćemo u narednim danima.

 

 

 

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.