brac online

Bračko folklorno društvo Ciciljona će 11. 5 2019. godine sudjelovati u Susretima folklora i Prkačijadi u sklopu Rusanovih događanja u Virju, u Podravini.

 

 Prkačijada je festival malih tradicijskih kolača. Naši Ciciljonci bit će gosti Hrvatskog pjevačkog društva „Ferdo Rusjan“ te izvesti bračke plesove Bračku kvadrilju i Šotiš te Staro bračko kolo.

Na Prkačijadi Ciciljonci će predstaviti naše bračke slastice poput hrostula, krokanta te bruštulanih mendula. Zahvaljujući donatorima ponijet će i neke bračke proizvode. Ovo je uzvratni susret, naime djeca iz Virja su bili gosti BFD Ciciljone na 3. smotri otočkog folklora 2017. godine.

 

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.