brac online

Nakon održane godišnje skupštine u radio klubu Vidova gora konačno su podijeljene svjedodžbe, plakete i diplome, kako mladim tako i starijim radioamaterima.

 Najprije su svjedodžbe o položenom radio amaterskom ispitu dobile Kaja Dodig, Mirena Derado i Lorenco Benzon  koji su to zvanje stekli nedavno.

Svi novi operatori dobili su na poklon i komplet alata i pribora za lemljenje kako bi mogli i kod kuće nastaviti s konstruktorskim radom.

Od ''starijih'' operatora najviše je diploma za sudjelovanje u svjetskim digi natjecanjima u 2019. godini osvojio Toni Pučo i to čak 5 komada. Odmah iza njega je Dominik Vicelić sa 3 osvojene diplome.

Plakete za osvojena prva mjesta u svojoj kategoriji i to za Zimski kup i HR kup dobili su Josip Martinović 9A3EMJ te 9A7B za osvojeno 3. mjesto u 9ACW natjecanju.Pod pozivnom oznakom 9A7B osvojeno je u ovoj godini čak 7 diploma a zaslužni su svi gore navedeni operatori.

I konačno je u Supetar stigla nagrada Hrvatskog radio amaterskog saveza Nikola Tesla za životno djelo koja je ovom prilikom i svečano uručena njenom dobitniku Ivici Pavišiću.Tako je završilo još jedno ugodno druženje uz nezaobilazne krafne i voćne sokove.

 Prilog i fotografije: Tin Jakšić i Ivica Pavišić

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.