Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

U Supetru je jučer pod pokroviteljstvom Grada Supetra i Turističke zajednice grada održana 5. po poredu smotra otočnog folklora.

 

 Ova sada već tradicionalna smotra čiji je organizator Bračko folklorno društvo Ciciljona okuplja naša otočna folklorna društva a sve u cilju očuvanje folklorne baštine naših otoka.

Supetranima i njihovim gostima ove su se godine tako, uz domaćine BFD Ciciljonu i njihov podmladak, predstavila folklorna i kulturnoumjetnička društva s otoka Silbe, Korčule i Hvara i kao posebni gosti članovi Kulturno umjetničkog društva Putalj iz Kaštel Sućurca.

U izvođenju tradicionalnih plesova, pred oduševljenim gledateljima i turistima prepunoj supetarskoj Rivi sudjelovalo je preko 120 sudionika.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.