brac online

Kino će raditi petkom i nedjeljom, a od Oscarovaca prva je na redu sjajna crna komedija "JOJO RABBIT" s osvojenih 6 nominacija.

Na programu revije su i "MALE ŽENE" također sa 6 nominacija i spektakl s prvom svjetskom ratu "1917" s 10 nominacija.

Posebno vesele dva filma: južno korejski "PARAZIT" kojeg svi kritičari smatraju filmom godine i koji je nominiran i za najbolji strani film, ali i za najbolji film, režiju i scenarij, te naravno "MEDENA ZEMLJA", makedonski dokumentarac koji je prvi film s ovih područja s osvojene dvije nominacije: za najbolji strani film i za najbolji dokumentarac.

Nisu zaboravljeni ni mališani - PETKOM popodne na rasporedu su sinkronizirani crtići, a kroz ovaj mjesec tu su "FRKA", "DOLITTLE", "POLARNA AVANTURA", "KAPETAN SABLJOZUBI" i "SONIC SUPER JEŽ".

Revija počinje 24.1.2020.

kino mediteran oskar

Podijeli članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.