Brač Online

Naslovnica Tko smo mi Donacije Portal na Facebooku

OTVORENO PISMO GO HDZa SUPETARU naš sandučić posljednjih nekoliko mjeseci stižu samo otvorena pisma, ovo koje objavljujemo danas uputio je GO HDZ-a Supetar.

 

 

Pismo je očitovanje na recentna događanja u Gradu Supetru posebice na natječaj za izbor direktora Komunalnog društva Grad d.o.o. na koji je stiglo pet molbi i prilikom čijih su se otvaranja prekjučer ispred zgrade poduzeća okupilo stotinjak radnika i njihovih prijatelja i poznanika kako bi dali podršku svom dosadašnjem direktoru Zoranu Marineliću.

Kako smo otvoreno pismo GO HDZ-a Supetar dobili u pdf formatu možete ga u cijelosti pročitati ili preuzeti ovdje uz napomenu kako ćemo eventualni odgovor, reagiranje ili očitovanje SDP-a Supetar ili Gradonačelnice objaviti u istoj rubrici i u istom formatu.

 

 

 

Stavovi izneseni u Fumaru, ne odražavaju stavove redakcije portala Bračonline već su to osobni stavovi autora pojedinog komentara.

Podijelite ovaj članak

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.